GIBSONS LANDING


Residential - Single Family - Sunshine Coast


Technically a renovation.  The foundation of the existing house was retained and expanded upon.  Rethought as a radical departure from its former self. 

The home is conceived as a series of volumes connected through light and landscape.  Advantage is taken from the slope to create an exterior courtyard space between the carport and the lounge.  Stairs cascade from the street down to the front door.

Cladding in the front is made from a vertically mounted thermally modified pine.  A square waveform pattern of three amplitudes creates depth and nuance - holding shadows in all directions, at all times of day.


Interior design by Emerge Design
Landscape design by John Minty
Photography by Dolf Vermeulen










































































< prev     home     next >